Jackpot slots

Wanneer je online op gokkasten gaat gokken, neem dan ook een keer een kijkje op de jackpot slots. Jackpot slots zijn online gokkasten of videoslots waaraan een jackpot is gekoppeld. Dit kan 1 jackpot zijn of meerdere jackpots. De meeste jackpot slots hebben meerdere jackpot slotsprogressieve jackpots. Deze jackpots kunnen tot in de miljoenen euro`s oplopen.

Progressieve jackpot slots

Bij een progressieve jackpot slot maakt elke speler evenveel kans op het winnen van deze jackpot. Het maakt niet uit met welke inzet je speelt. Speel je met een hoog bedrag dan wil dit niet zeggen dat je meer kans maakt dan iemand die speelt voor een klein bedrag. Er zijn miljoenen jackpots gevallen waarbij de speler 40 cent inzetten per draai.

De progressieve jackpotten bij de verschillende jackpot slots kunnen enorm snel oplopen. Dit komt omdat van elke speler een klein gedeelte van elke inzet die geplaatst wordt op de gokkast, naar de progressieve jackpot gaat. Hoe meer mensen een jackpot slot spelen, hoe sneller deze oploopt.

Netent jackpot slots

Er zijn verschillende Netent slots die zijn aangesloten op een progressieve jackpot. Deze online slots zijn enorm populair onder spelers van videoslots. Dit komt niet alleen door de enorm hoge jackpots, (jackpotten van miljoenen euro`s is standaard bij een aantal Netent slots) maar ook door de geweldige gameplay. De gokkasten van Netent zien er allemaal strak uit, hebben geweldige features en hele hoge uitbetalingspercentage`s. Heb je nog nooit op een Netent videoslot gespeeld, dan raden wij je zeker aan dit te doen.

Random Nummer Generator

Elke online gokkast die je op deze website tegenkomt of bij de online casino`s die we promoten werken met een Random Nummer Generator. De afkorting hiervan is RNG. Een random nummer generator zorgt ervoor dat de uitkomst niet te voorspellen is. De uitbetalingen van een online gokkast zijn dus geheel random.

Gonzo's Quest Megaways

Gonzo's Quest Megaways

Software: red tiger gaming

Reactoonz 2

Reactoonz 2

Software: play and go

Bonanza

Bonanza

Software: Big Time Gaming

Moon Princess

Moon Princess

Software: play and go

Starburst

Starburst

Software: netent

Dead or Alive 2

Dead or Alive 2

Software: netent